ACTIVITĂȚI MISIONARE

1. Teologie aplicată – Capela școlii;

În fiecare zi de miercuri au loc întâlniri spirituale pe cicluri de învățământ. Închinarea și rugăciunea sunt susținute prin rotație de către o clasă. La fiecare întâlnire sunt invitați pastori sau personalități ale vieții spirituale și culturale.

2. Consilierea elevilor în probleme spirituale;

Elevii au posibilitatea de a împărtăşi probleme de natură sprituală şi socială din viaţa sau familia lor într-un cadru pregătit în acest scop.

3. Închinarea zilnică în pauza mare;
În pauza mare, elevii au posibilitatea de a se întalni pentru un timp special de părtăşie în cadrul cabinetului de teologie.

4. Acţiuni misionare în biserici;
Împlinind porunca Domnului, mai multe grupuri de elevi s-au implicat in activităţi de misiune în biserici din ţara şi străinatate.

5. Seri de slujire (Crăciun, Paşti, Rusalii);
Cu ocazia sarbătorilor se organizează seri speciale cu tematici specifice în care sunt implicaţi atât elevi cât şi profesori.

6. Lanţ de post şi rugăciune;
Zilnic, elevi şi profesori sunt invitaţi în cadrul unui lanţ de post si rugaciune, prin care au posibilitatea de a mijloci pentru diverse cauze.

7. Acţiuni de evanghelizare la penitenciare: Arad, Buziaş;
Grupuri de voluntari din cadrul scolii se organizeaza regulat in scopul de a impartasii mesaje crestine si socializand cu cei privati de libertate.